Wie geef jij een opsteker?

OpstekersEen opsteker zegt meer dan vele kerstcadeau’s…
Wie geef jij een opsteker?
Welke organisatie geef jij een opsteker?
Doe mee en maak kans op mooie prijzen.
Altijd prijs! Iedereen die een actieformulier invult krijgt een kortingscode ter waarde van de verzendkosten € 5,50 die je in kunt leveren bij www.semmie.net

Dit is een speciale decemberactie van het team van Een Steekje Los? Waarschijnlijk heb je de info over deze actie al eerder gelezen via de sociale media of nieuwsbrief van www.eigenwijsspel.nl Heb je het gemist? Lees dan hier alle info en reageer direct…, meedoen kan nog tot 28 december.

Wie geef jij een opsteker? Actie 1: Wie geef jij een opsteker?
Wie wil jij in het zonnetje zetten? Wie verdient volgens jou een opsteker en waarom? Vul hier het Actieformulier in voor 28 december.
Wat kun je winnen? Zowel de winnaar als de voordrager krijgen het spel Een Steekje Los? toegestuurd! En nog drie extra prijzen: cadeaubonnen t.w.v. € 10,00, € 15,00 en € 20,00 die je kunt inleveren bij www.semmie.net bij bestelling van het spel Een Steekje Los?

Welke organisatie geef jij een opsteker?Actie 2: Welke organisatie geef jij een opsteker?
Welke organisatie levert een mooie bijdrage aan jouw kwaliteit van leven? Het mag een organisatie zijn, non-profit of profit. Je mag het zo ruim oppakken als je zelf wilt, enkele voorbeelden zijn: een professionele zorginstelling, een zelfhulpgroep, een reïntegratieorganisatie, een werkgever, vrijwilligerswerk, een opleiding etc. Belangrijk is dat deze organisatie een bijdrage levert aan jouw kwaliteit van leven en de vraag aan jou is om te beschrijven hoe ze dat doen. Vul het Actieformulier Organisaties in voor 28 december.
Wat kun je winnen? De winnaar krijgt een spelworkshop op locatie van jouw organisatie, voor een groep van maximaal 10 personen én een spel cadeau.

Actie 3: Schrijf je eigen fotoverhaal
Deze foto’s zijn genomen in het Graafschap Stadion De Vijverberg in Doetinchem. We hebben met het spelleidersteam spelworkshops gegeven en daarna even in de sneeuw op de middenstip gestaan. Maar… wat is er allemaal gebeurd? Dat willen we aan jou vragen.

Fotoactie Een Steekje Los 1  fotoactie steekjelos 2  Foto actie Een Steekje Los?

Foto actie 3  Foto actie Een Steekje Los 4  Foto actie 6


Waar denk je aan als je deze foto’s ziet?

Schrijf jouw eigen verhaal bij deze foto’s. Stuur het actieformulier in voor 28 december 2012. Het mag een kort verhaaltje zijn, bij elke foto één zin. Heb je meer ruimte nodig, ga je gang. De mooiste verhalen vermelden we op de site en in de volgende nieuwsbrief.
Wat kun je winnen?
De winnaar van het mooiste fotoverhaal ontvangt het spel Een Steekje Los? ter waarde van € 48,35

Jury
De verhalen worden beoordeeld door het promotieteam van spelleiders. We maken op 28 december de winnaar bekend. Wij zijn erg benieuwd naar jullie verhalen.

Meer info:
Bekijk de site www.eigenwijsspel.nl of volg de laatste nieuwtjes op www.facebook.com/eigenwijsspel en op www.twitter.com/eensteekjelos

Wij zijn benieuwd naar jouw reactie!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s